Workshops

WORKSHOP SCHILDEREN BREDA

Onder deskundige leiding van Ton van der Bijl, beeldend kunstenaar en echtgenoot van Pien verzorgen wij, in ontspannen sfeer, workshops schilderen. In ons landelijk gelegen atelier, beschikken wij over optimale faciliteiten. Wij bezorgen u en uw gasten/genodigden/vrienden/medewerkers, een of meerdere dagdelen, een onvergetelijk ervaring.

  • Bedrijven
  • Groepen
  • Op locatie
  • Speciale wensen
  • Tarieven
  • Offerte

 

Bedrijven:
Een uitgelezen kans en mogelijkheid om uw medewerkers, collega, s en/of relaties beter te leren kennen. Teambuilding, motivatie, het verleggen van grenzen en/of ontspannen zijn aspecten die bij deze workshop zeker van toepassing zijn. Samen schilderen en gezamenlijk werken aan een project/kunstwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat het eindresultaat een ereplaats krijgt in uw bedrijfshal of kantoor. Het verzorgen van een uitgebreide lunch (bijv. “Brabantse koffietafel”), of brunch behoort tot de mogelijkheden.

Groepen:
Vrijgezellenfeesten, verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten of gewoon omdat het gezellig en leuk is samen te schilderen. Wij maken voor u het verschil tussen een feest en een topfeest waar iedereen met veel genoegen aan terugdenkt. U kunt bij ons terecht vanaf 6 personen. Na afloop van de workshop beschikken de deelnemers over een tastbare (schilder) herinnering.

Op locatie:
Geeft u er de voorkeur aan Ton op locatie te ontvangen dan bestaat daartoe de mogelijkheid. Wij komen graag naar uw bedrijf, bij u thuis of op welke andere locatie dan ook. Indien gewenst helpen wij u met de organisatie en het, op een creatieve wijze invulling geven aan uw programma. Uiteraard brengen wij al de benodigde materialen mee. Denkt u hierbij aan schilderezels, verf, schorten enz.

Speciale wensen:
Heeft u bepaalde wensen, wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij staan open voor ieder origineel idee en gaan, samen met u, tot het uiterste om dit te kunnen realiseren. Ook op culinair gebied staan wij u graag terzijde.

Tarieven:
Vanaf  € 49,- per persoon. De prijs is geheel afhankelijk van uw wensen, de locatie, de duur en het aantal personen.

Offerte:
Heeft u interesse, wij maken geheel vrijblijvend voor u een scherpe offerte.